• Bouwselect Mini- en Peanuttoernooi 11 mei 2019

    7 mei 2019
  • Aanstaande zaterdag 11 mei 2019 organiseert Landstede Basketbal ZAC het Bouwselect Mini- en Peanuttoernooi in het Landstede Sportcentrum te Zwolle. Bij dit toernooi zullen ruim 200 kinderen actief zijn, verdeeld over twee toernooien, namelijk het peanuttoernooi voor de allerjongsten vanaf U8 en het minitoernooi voor de kinderen t/m U10. Om dit mogelijk te maken zullen diverse vrijwilligers van de club actief zijn. Gedurende de dag zal Victory, de mascotte van Landstede Basketbal, de dag opvrolijken. Ook zullen een aantal spelers van het eredivisieteam aanwezig zijn om de sporters te ontmoeten. 

    Het minitoernooi is van 9.00 uur tot ca. 13.00 uur. Om 9.30 uur start de warming-up voor de peanuts, welke wordt verzorgd door spelers van Landstede Basketbal heren 1, Het peanuttoernooi begint na de warming up om 10.00 uur en eindigt om ca. 12.30 uur.

    Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en de toegang is gratis.

    Mocht je ook willen helpen of heb je vragen over het toernooi, dan kun je contact opnemen met Rik Rosendal, bereikbaar via e-mail rjjrosendal@hotmail.com