• Landstede Basketbal Kerstclinic 2018-2019

  3 nov 2018
 • Het einde van 2018 komt in zicht en dat betekent dat het weer tijd is voor de Landstede Basketbal Kerstclinic! Landstede Basketbal organiseert in samenwerking met Basketball Academy Zwolle en het Centre for Sports & Education voor de achtste keer de jaarlijkse Kerstclinic voor basketballers in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar.

  Na de grote belangstelling van de afgelopen jaren zal de Landstede Basketbal Kerstclinic wederom op 2 dagen plaatsvinden.

  -              Woensdag 2 januari van 10:00-15:00 in het Landstede Sportcentrum te Zwolle.
  -              Donderdag 3 januari van 10:00-15:00 in het Landstede Sportcentrum te Zwolle.

  De kosten voor deelname aan de clinic zijn € 45,- euro per persoon. Daarvoor krijgen de deelnemers een eigen basketbal, het kerstclinic t-shirt, een uitgebreide lunch en natuurlijk een fantastische basketbaldag met de spelers, de coaches, en Victory de mascotte van Landstede Basketbal.

  "De eerste aanvragen komen de laatste weken al langzaam aan binnen, en we hadden alle informatie nog niet eens online staan. Het is geweldig hoe de clinic in de afgelopen jaren uitgegroeid is tot een begrip in de regio en zelfs ver daar buiten." melden jeugdtrainers Mathieu ten Dam en Ton Grit die evenals voorgaande jaren de organisatie van de Kerstclinic op zich nemen. "Afgelopen jaar mochten we zo’n 150 deelnemers verwelkomen, verspreid over de twee clinicdagen. Fantastisch om te zien hoe al die jonge basketballiefhebbers genieten van de sport, het contact met de profs en coaches, en het onderling plezier. We willen er ook deze editie weer een onvergetelijke ervaring van maken in een bomvol Landstede Sportcentrum!"

  Aanmelden voor de clinic kan door een e-mail te sturen naar landstedekerstclinic@hotmail.com. Vermeld daarin je naam, je geboortedatum en voor welke dag jij je wilt aanmelden. Je krijgt vervolgens een bevestiging van je aanmelding, op dat moment is de aanmelding definitief en ontvang je ook alle nadere informatie.