• Landstede Hammers - Donar (game 1, Basketball Cup)

  9 feb 2020
 • Aanstaande dinsdag 11 februari 2020 is het zo ver! Landstede Hammers speelt dan één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen, namelijk de halve finale van de bekercompetitie! De halve finale bestaat uit een twee wedstrijden, waarvan één thuis- en één uitwedstrijd. De winnaar over deze twee wedstrijden plaatst zich voor de finale van de bekercompetitie, welke bij winst recht geeft om volgend seizoen Europees te spelen. Iets dat Landstede Hammers ambieert!

  In Rotterdam won Donar uit Groningen donderdagavond 6 februari 2020 van Feyenoord Rotterdam. Daarmee plaatste Donar zich voor de halve finale, waar de Hammers inmiddels al in geslaagd waren door ZZ Leiden te verslaan. De wedstrijd Landstede Hammers vs. Donar Groningen begint aanstaande dinsdag 11 februari 2020 om 19.30 uur en vindt zoals gewoonlijk plaats in het Landstede Sportcentrum.

  De returnwedstrijd van de halve finale staat gepland op donderdag 13 februari 2020 in Martini Plaza te Groningen. Deze wedstrijd begint wederom om 19.30 uur.

  De andere halve finalisten van de bekercompetitie zijn Den Helder Suns en Aris Leeuwarden.

  Uiteraard hoopt Landstede Hammers dat jullie het team komen steunen aanstaande dinsdag in deze belangrijke wedstrijd! Tot en met
  maandag 10 februari 2020 is het mogelijk kaarten te bestellen via het Guest Manager ticketsysteem.